Αφιέρωμα Golden Prince / Tribute Golden Prince

Αφιερώματα πλοίων
Golden Prince.....ο μικρός Ιαπώνας,ο οποίος είναι δρομολογημένος στην γραμμή Ηρακλείου-Σαντορίνης εκτελώντας ημερήσιες κρουαζιέρες!!!Όπως ανάφερα κ πιο πριν...την μέρα που ήρθε έιχα την μεγάλη τύχη να τον επισκεφθώ κ στα ενδώτερα! mrgreen
Το πλοίο με εντυπωσίασε πραγματικά,μιάς κ κρατιέται καλά παρά την μεγάλη ηλικία του πλέον!!!Φιλόξενοι χώροι σε όλα του τα καταστρώματα,πεντακάθαρος,με τέλεια ανοιχτά καταστρώματα κ περατζάδες,δινοντάς σου την ευκαιρεία να ευχαριστηθείς κ με το παραπάνω τον Αιγιοπελαγήτικο ήλιο κ την θάλασσα!!Ο χώρος που όντως μου προκάλεσε δέος είναι το μίνι θέατρο που υπάρχει στο πλοίο!Το συγκεκριμένο διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια!!Είναι ενας χώρος συγκεντρώσεως των επιβατών,όπου εκεί γίνονται διαλέξεις κ ενημέρωση των επιβατών για την Σαντορίνη κ την ιστορία του νησιού!Από τον συγκεκριμένο χώρο μπορόυν οι επιβάτες να αποβιβαστούν απο την πρύμνη!Απο το μικρό μπουκαπορτάκι που υπάρχει πίσω στο πλοίο!!Όλοι οι κοινόχρηστοί χώροι του πλοίου είναι νέοι πλήν του χωρου που βρίσκονται κ οι εσωτερικές καμπίνες του πλοίου!Οι συγκεκριμένες αποτελούν κ τις καμπίνες του πληρώματος!!Ήταν ο μοναδικός χώρος στον οποίο φαινόταν τα χρόνια του πλοίου κ αυτοί που σε μετέφεραν απευθείας στα χρόνια που ταξίδευε στην Ιαπωνία!Αυτό το αποδεικνύουν άλλωστε κ οι ταμπέλες που είναι γραμμένες στα Ιαπωνικά...θα δείτε παρακάτω...Το πλοίο επίσης διαθέτει μια τεράστια τραπεζαρία,πολυτελέστατη..πράμα που αξίζει να επισημάνω..αλλά για κάποιους λόγους δεν κατάφερα να τραβήξω φωτό!!Λοιπό ας ξεκινήαουμε την ξενάγησή μας στον Ιάπωναα......
H είσοδος στο πλοίο...814 815
Το πρώτο σαλόνι το οποίο εκτείνεται σέ όλο το μήκος του πλοίου..απο την πλώρη μέχρι την πρύμνη
816 817
Ο διάδρομος με τις καμπίνες...εδώ φαίνονται κ τα χρόνια του βαποριού
818 819
Παρακάτω το σχεδιάγραμμα του πλοίου απο την εποχή που ταξίδευε στην Ιαπωνία σαν ΕΓ/ΟΓ
820
Ένα μικρό σαλονάκι πίσω στην πρύμνη..βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την πισίνα
821
Η πισίνα του πλοίου
822
Χώρος του καταστρώματος,όπου λειτουργεί κ σαν barbeque προσφέροντας hotdogs
823
H τζιμινιέρα του πλοίου......
824
Και τέλος ο χωρος που πραγματικά με εντυπωσίασε...το θέατρο του πλοίου,που δεν είναι τίποτα άλλο παρά το πρώην γκαράζ του πλοίου διαμορφωμένο!
825 826 827 828
Καλά ταξλιδια Γιαπωνέζεεεεε wink
I'm leaving tonight...going somewhere deep inside my mind...............
Άβαταρ μέλους
Pasiphae Palace
Πλήρης Συντονιστής
Πλήρης Συντονιστής

Εικόνες: 304

ΔημοσίευσηΑπό: Tsentzos » 05 Ιουνίου 2010 21:00

Αρτέμη πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια, το αφιέρωμα είναι κάτι παραπάνω από πανέμορφο.
Ποτε δεν πίστευα οτι μεσα θα ήταν τόσο όμορφο.
Ευχαριστούμε πολύ Αρτέμη
Άβαταρ μέλους
Tsentzos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εικόνες: 569

ΔημοσίευσηΑπό: Nikos » 05 Ιουνίου 2010 22:46

Εμένα μου άρεσαν, εκτός του αφιερώματος γενικά το οποίο είναι εξαιρετικό, τα deck plans... biggrin wink
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nikos
Ναυπηγός
Ναυπηγός

Εικόνες: 138

Αρτέμη καταπληκτικός φίλε μου !!!
Μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη μια και δεν περίμενα να ξαναταξιδέψει(μιας πέρυσι ήταν παροπλισμένο)πόσο μάλλον τώρα που το βλέπω και άριστα περιποιημένο !!!
Αρτέμη πάντα τέτοια... wink
Άβαταρ μέλους
Frantzeskakis
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εικόνες: 196

ΔημοσίευσηΑπό: Johns95 » 16 Ιουνίου 2010 21:37

Αρτέμη να σε ευχαριστήσω και εγώ για το πολύ όμορφο αφιέρωμα στον Ιάπωνα Βάπορα! Πάντα τέτοια σου εύχομαι!
Άβαταρ μέλους
Johns95
Ναυπηγός
Ναυπηγός

Εικόνες: 52

Λέξεις κλειδιά για αυτό το θέμα
golden, prince, ήταν, σου, οποίο, tribute, αφιέρωμα, όμορφο, εγώ, μέχρι, εδώ, όπως, τώρα, πιο
  • Παρόμοια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία Δημοσίευση

Επιστροφή στο Αφιερώματα

ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες